Wassen met korting, bij PITSTOP CARWASH!

Word vaste klant bij Pitstop Carwash en bezorg u zelf een korting die op kan lopen tot wel 25%!!!

De “waspas’’ betekent hoge korting, gemakkelijk en snel betalen in de wasstraat met uw Pitstop Carwash unieke “waspas’’. De “waspas” is een prepaid card systeem, net als uw bankpas, dus gemakkelijk te bewaren bij uw bankpasje of creditcard. U kunt elk moment uw saldo opvragen bij ons personeel.

Zakelijke klant?

Bij elke opwaardering ontvangt u een bon met “BTW”

De kosten:
De Pitstop Carwash ‘’Waspas’’ is te verkrijgen en op te waarderen in 5 verschillende prijsklassen. Hiernaast ziet u een overzicht van de passen en de korting. (bonus) Uw korting kan oplopen tot wel 25%!!! (op de toch al concurrerende prijs!)

U betaald: Gratis Bonus: Washcard waarde:
€ 30,00 € 3,00 (10%) € 33,00
€ 50,00 € 6,50 (13%) € 56,50
€ 100,00 € 16,00 (16%) € 116,00
€ 200,00 € 40,00 (20%) € 240,00
€ 400,00 € 100,00 (25%) € 500,00

Hoe krijg ik mijn WasPas?

U kunt de Pitstop Carwash ‘’Waspas’’ verkrijgen in de shop van onze wasstraat. Samen vullen we het formulier met u in, u kunt uw opgewaardeerde bedrag contant of met PIN betalen. (zakelijke klanten kunnen een BTW bon krijgen) U profiteert dan direct van een aantrekkelijke korting! En als extra bonus een gratis autowasbeurt op uw verjaardag! Als uw wastegoed bijna op is word u hiervan door Pitstop Carwash middels een E-mail op de hoogte gebracht en desgewenst kunt u de ‘’waspas’’ opnieuw weer opwaarderen met een van de hiervoor genoemde bedragen.

De borg van de waspas is € 5,00. De waspas blijft eigendom van Pitstop Carwash Flevoland. Uiteraard is de ‘’waspas’’ onbeperkt geldig. Hebt u nog vragen over de waspas, kom dan bij ons langs in de wasstraat.

Aantrekkelijk voor bedrijven!

Wist u dat het reinigen en poetsen van uw wagenpark fiscaal volledig aftrekbaar is? Maak daarom gebruik van de unieke WasPas, waarmee u op rekening kunt wassen. Tegelijkertijd profiteert u dan ook nog eens van onze kortingen op onze wasprogramma's en acties! Zie hierboven voor de mogelijkheden.